Зеле, пръстен и под душа! Алекс каза "Да" на Петканов

Енджи се тресе от злоба, Мегз - от раздвоение
19 окт 2017 09:10, Александър Попов
22
Зеле, пръстен и под душа! Алекс каза "Да" на Петканов
Дани дава пръстена. Колаж: VIP Brother

Дори едно хубаво събитие - сватба (макар и фалшива засега), не успя да помири обстановката във VIP Brother. Мисията - Алекс и Дани да се оженят в предаването, предизвика доста романтика и сълзи, но след като всички съквартиранти получиха задачи за подготовката отново станахме свидетели на дрязки и удари под кръста.

Енджи видимо не понася Мегз и след като я хванаха в лъжи - направо побесня. А каква е лъжата? Касабие се хвалила, че нямала екстеншъни, а всъщност имала удължени кичури. Въобще, екстеншъните се оказаха в основата на повечето сюжети този сезон. На Мегз и Енджи им се падна да измислят роклята и костюма на младоженците, но двете не могат дори и в мисия да работят заедно. Ливанката се тресе от злоба, а Мегз от раздвоение. Дизайнерката обясни защо не иска да я наричат с рожденото й име - Мегз била силна, справяла се в ситуациите и била по-различна от Миглена. За да не навлизаме в чуждиу територии - само лекари могат да обяснят дали има класическо раздвоение на личността.

Иначе Дани получи годежен пръстен и измисли нетрадиционен начин да го поднесе на Алекс - в чинията с любимата й зелева салата. Той падна на колене, съзнавайки, че бащата на Богданска едва ли толкова му се радва, и предложи на своята изгора.

Благоевградчанката каза "Да", след което и двамата скочиха в басейна. Мокрите им дрехи и разменените целувки логично ги откараха под душа, където за радост на продуцентите те се отдадоха на ласки.

Снощи станаха ясни и поредните номинирани, които ще се борят за оставане в шоуто.

Съвсем очаквано Енджи заби нож върху името на най-големия си враг в Къщата - Мегз. Диетоложката заяви, че дизайнерката се страхува от присъствието й. Каканашева не пропусна да отвърне на огъня със силова атака и също номинира противника си.

Младоженците Дани и Алекс завъртяха колелото на късмета и спасиха от номинации шеф Петров и Дани Златков. Така за зрителския вот ще се борят Ваня, Мегз, Алфредо, Тото и Енджи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой ще ми обясни ли, защо българите нямат грам маниери ? Толкова ли е трундо, да си учтив, или е по=лесно, да се държиш като прото *** ...
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пореденият нескопосан сценарий и двама заблудени младежи, които за минута слава са готови дори да изиграят сватбата си. Очевидно е че няма да остареят заедно.
16
2
 
10
 
! Отговори
Александра преди 6 години
Заглавието на статията представя vip brother до този момент, най - страшното е, че това и ще остане. Зеле, фалшиви усмивки, евтино театро и нещо като с##с под душа.
15
3
 
21
 
! Отговори
a преди 6 години
Това хомо-недоразумение защо не се скрие?
14
6
 
8
 
! Отговори
65 преди 6 години
Много са *** и двамата,смешни направо,отврстителни,прекалено усминати.Ако чуя от рекламите,че иде ред на Хранова да се ,,дере с някой,ще го гледам пак.А готвача дава лек откат
13
3
 
13
 
! Отговори
Брадъра преди 6 години
Като са се сгодили влюбените, поне да вземат Цуни Гуни за кум, щот той и без това им е светил ... !!!
12
2
 
15
 
! Отговори
Петър преди 6 години
Хайде стига с тези нагласени глупости!сега и на един от тях дайте и наградата за победител.нищо ново в това пошло и тъпо предаванве.само стари,изтъркани сюжети!а и заглавието как са го афеширали ако не беше нагласено и режисирано преди това.любовта се завръща в къщата.хайде не са толкова прости хората!
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ауе, тоя що носи сутиен на снимката ..
10
0
 
2
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
*** Горянине по -добре от теб няма как да се опише ситуацията:-)))))
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 7Много точно казано! За съжаление.
8
1
 
13
 
! Отговори
риторично :) преди 6 години
Изобщо не се изненадах, че първият спасен беше шефът :) Как така се случи, че точно него спасиха!? Толерирането е явно. Още помним как една от наградите на Брадъра беше подарена на един от Приморско. Сега се толерира един с ресторант. Няма интереси. Просто "случайности".От тук нататък ще има много "случайни" завъртания, които ще спасяват точно шефа от народната любоффф.
7
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те понеже повечето хора не гледат тая гнусотия, събитията се предават и в прав текст по другите медии. Няма как да избягаме от опростачването, големи пари са наляти, трябва да търпим!
6
2
 
25
 
! Отговори
Край преди 6 години
Нема лошо - като се ожените на майтап -така и ще се разведете.
5
2
 
10
 
! Отговори
Дачо преди 6 години
*** балъчето
4
1
 
27
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 6 години
Важното е, че са ВИП...хахаха! Тоя , лятото плю яко у феисо доколкото помня. боже, вип- мушмурок...
3
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Биг брадър: Психодиспансер
2
1
 
32
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Хомо-брадър. Каква идилия. А иначе не знам кой гледа подобна п0мия.
1
2
 
53
 
! Отговори
Трол Горянин преди 6 години
С тези умалителни имена и прякори ми обърквате представите за света, мъж е предложил на мъж, жена на мъж или обратното. Варианта с 2 жени го отхвърлих благодарение на снимката на този мекия- и от там съмненията за хомо-сватба.